sennheiser-service

Termékeink garanciális és garancián túli szervize:

Audio Partner Kft.
2040 Budaörs, Építők útja 2-4.
Telefon: 06/23/414-057
Fax: 06/23/428-179
E-mail: info@audiopartner.hu

Alkatrészt keresel Sennheiser termékedhez?

Gyári fülpárnák, kengyelpárnák, kábelek, átalakítók, mikrofon csipeszek, mikrofon szivacsok, pop filter, és rengeteg egyéb alkatrész.

Fontos tájékoztató jellegű információk a garanciával kapcsolatban

A Sennheiser electronic GmbH & Co. KG EU-s direktívái garanciális ügyekben.

Az Ön által vásárolt eredeti Sennheiser termék 24 hónapos garanciával rendelkezik. A korlátozott garancia csak azokra a termékekre vonatkozik, melyek a vásárlás időpontjában az aktuális Sennheiser értékesítési programhoz tartoznak. A garanciaidő akkor kezdődik, amikor a vadonatúj, még nem használt terméket az első végfelhasználó megvásárolja. Ezért a vásárlás időpontjának igazolására ajánlatos megőrizni a számlát (vagy a garanciajegyet). E nélkül a garanciajegy nélkül (melyet a Sennheiser szervizeléssel megbízott partnere ellenőriz) az elvégzett javítás ellenértékét Önnek kell kifizetnie. A vásárlást igazoló bizonylatnak tartalmaznia a kell a vásárlás időpontját és a termék megnevezését.

 

Ha a termékről a garanciaidőn belül megállapítják, hogy az a nem kielégítő alapanyag vagy kidolgozás alkalmazása miatt hibás (az eredeti beszerzés idején is az volt), a Sennheiser electronic GmbH & Co. KG vagy annak szervizpartnerei a munkadíj, vagy az alkatrészek díjának megfizettetése nélkül megjavítják, vagy (a Sennheiser electronic GmbH & Co. KG belátása szerint) kicserélik a terméket, illetve annak hibás alkatrészeit.

 

A Sennheiser electronic GmbH & Co. KG vagy annak szervizpartnerei a hibás termékeket vagy alkatrészeket új termékekkel, alkatrészekkel helyettesíthetik. A lecserélt termékek és alkatrészek a Sennheiser electronic GmbH & Co. KG vagy annak szervizpartnerei tulajdonába kerülnek.

 

A jótállási igény nem érvényesíthető az alábbiakra vonatkozóan:

  • a termék kisebb olyan minőségi hibáira és eltéréseire, melyek nem befolyásolják a termék értékét vagy a rendeltetésszerű használathoz való alkalmasságát;
  • a termék tartozékaként mellékelt kiegészítőkre;
  • az újratölthető és egyszer használatos elemekre (ezek a termékek rövidebb üzemelési idővel rendelkeznek, és élettartamuk nagyban függ a használat gyakoriságától is);
  • a nem rendeltetésszerű használatból származó hibákra (pl. hibás működtetés, fizikai rongálás, nem megfelelő tápfeszültség használata); Garanciális szempontból rendeltetésszerű használatnak tekintjük a terméknek a használati útmutatóban ismertetett működési feltételek és előírások szerinti használatát.
  • a természetes elhasználódásból származó hibákra;
  • ha a Sennheiser terméket Ön vagy harmadik személy javítani próbálja, kivéve, ha az adott javításra a Sennheiser előzetesen írásos beleegyezését adta;
  • a vis maiorból származó hibákra;
  • azon hibákra, melyek a vásárlás pillanatában a vásárló számára ismertek voltak.

 

Érvényét veszti a garancia, ha a terméket illetéktelen személy vagy szerviz javítja. A garanciális igények a világ bármely olyan országában érvényesítők, ahol az adott ország törvényei nem ütköznek garanciális feltételeinkkel. Egyéb szavatossági igények vagy a jelen feltételekben meghatározott jogosultságokon túlmutató igények nem érvényesíthetők.

 

Forgalomba hozó és központi vevőszolgálat:

Audio Partner Kft.
2040 Budaörs, Építők útja 2-4.

Telefon: 06-23-414-057

Fax: 06-23-428-179

E-mail: info@audiopartner.hu